måndag 16 november 2009

PARAD LÄGENHET


PARADLÄGENHET I ETT AV HÄRNÖSANDS VACKRASTE HUS
5 rum och kök-2 balkonger-2 kakelugnar och stukatur-145 kvmHyra 8.463/månad
Huset är det Thurdinska huset som liger i korsningen Nybrogatan-Storgatan, bredvid gamla Riksbankshuset. Bild på huset liksom mera information om huset fins på vår hemsida http://www.vashod.se/
Ett vackert och rymligt trapphus leder upp till lägenheten som ligger på tredje våningen. Ett mindre trapphus med ingång från gården leder till lägenhetens köksingång.
Lägenheten har ett fönster Nybrogatan och ett fönster mot innergården, medan övriga fönster ligger mot Gamla Riksbanken. En balkong har ett skyddat läge mot innergården medan en balkong ger usikt över rådhuset och staden.
Från det stora trapphuset kommer man genom en vacker pardörr in i en stor möblerbar hall .
Via en severingsgång kommer man in i köket. Från serveringsgången kommer man även in i ett mindre sovrum. Vidare har lägenheten 4 vackra rum varav två har mycket vackra kakelugnar. Stora fönster ger ljus i lägenheten.Ett av rummen ligger mot innergården lämpligt som sovrum ? Lägenheten är utrustad med Tvättmaskin,torktumlare och dismaskin. Lägenheten har två toaletter varav en med dusch. Mycket vakra stukaturer i tak och väggar. Möjlighet till motorvärmar platts finns.
För visning kontaktas Tommy Eriksson tel. 0611-559532